17 Mayıs 2024 Cuma

AK Parti heyeti Derneğimizi ziyaret etti! Ziyarette sorunlar aktarıldı!!

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, AK Parti İlçe Başkanı Osman Göen ve ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri derneğimize ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Başkan Yardımcısı Haşim Atasoy ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu...

Ziyarette, derneğimizin faaliyetleri ve güncel sorunlar üç başlık haline AK Partili heyete sunuldu. Heyete aktarılan sorunların başında Bodrum’da yaşanan hafriyat döküm alanı ve yaşanan çevre sorunları oldu. Tüm detayları ile heyete aktarılan bu sorunun çözümü için gerekli işlemlerin başlatılması istendi derneğimiz tarafından. Dernegimiz, Bodrum’a açılması talep edilen Van Kültür Evi'ne ilişkin yaşanan sorunları aktararak, sorunların çözümünü talep etti. Ayrıca Van Kültür Evi'nin tamamlanarak hizmete açılması da talep edildi.

Derneğimiz, görüşmede Van'da hava yolu ulaşıma dair yaşanan sorunları da AK Parti heyetenie aktararak çözüm için gerekli adımların atılmasını istedi. Dernek, olarak hem Bodrum’da hem de Van bölgemizde yaşanan sorunları aktarmaya devam edeceğiz ve çözümleri için verilen sözlerin takipçisi olacağız.