2 Mayıs 2024 Perşembe

HEDEP'e ziyaret gerçekleştirdik

Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkan, yönetim kurulu üyeleri Haşim Atasoy, İbrahim Beydoğan ve Mehmet Kaya HEDEP İlçe Örgütünü ziyaret etti. Van derneği heyetini  İlçe Eş Başkanları Zuhal Macit ve REşat Yaşar ile yönetim kurulu karşıladı.

 

 

HEDEP'ten ziyarete ilişkin yapılan açıklamada "Vanlılar Derneği başkanı İshak Kalkan, yönetim kurulu üyeleri Haşim Atasoy, İbrahim Beydoğan ve Mehmet Kaya, bugün partimizi ziyaret etti.  Güncel gelişmeler, yerel yönetim anlayışımız konusunda fikir alışverinde bulunduk.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" denildi.

 

 

Ziyareti değerlendiren  Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkan," Son derece verimli geçen bir ziyaret oldu. Günlük gelişmelere, ülkeye dair meselelerde ve Bodrum'daki sorunlara dair sohbetlerimiz oldu. Biz STK olarak tüm paydaşlara ve siyasi partilere eşit mesafede bir anlayışla yolumuza devam edeceği. Başta Vanlı hemşerilerimiz olmak üzere Bodrum'un yararı olan hizmetler için çalışacağız. Bu ziyarette bunlardan birisiydi ve bizler açısından verimli geçti" diye konuştu.

Üye Girişi
Popüler Videolar
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.421,11 32,5404 34,8601 10.081,68