2 Mayıs 2024 Perşembe

İNDİRİMLİ "SAĞLIK HİZMETLERİ PROTOKOLÜ" İMZALANDI

Bodrum Vanlılar Derneği ile Diş Hekimi Muammer Küçük Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı.

 

 

Kurulduğu günden bu yana Bodrum’da ve bölgede yaşayan Vanlıların sorunlarına yönelik kapsayıcı çalışmalar sürdüren Bodrum Vanlılar Derneği yeni bir iş birliğine daha imza attı. MED LİFE TIP MERKEZİ ile yapılan indirim protokolünün ardından Diş Hekimi Muammer Küçük Kliniği ile de indirim anlaşması imzaladı. Dernek binasında gerçekleşen imza işlemine Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu İshak Kalkanlı, Başkan Yardımcısı Haşim Atasoy ve Diş Hekimi Muammer Küçük  katıldı. Yapılan protokole göre, Dernek üyelerine ve akrabalarına  dış müdanesi  ve rötgen çekimler ücretsiz olurken diğer tedavi süreçlerinde yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.

 

 

 

Diş Hekimi Muammer Küçük,  Bodrum Vanlılar Derneği ile yapmış oldukları protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

 

BAŞKAN KALKANLI:  VAN HALKININ TEMSİLCİLERİ OLARAK BİRLİKTELİĞİ ÖNEMSİYORUZ

 

Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu İshak Kalkanlı, ise üyelerinin indirimden faydalanabileceğini söyledi. Kalkanlı, "Hemşerilerimizin, üyelerimize ve insanlarımızın daha kaliteli hizmetler suna bilmek adına elimizden gelen en iyi gayreti göstermek çabası içerisindeyiz. İlk günden bu yana hep hizmet esaslı çalışmalar ortaya koyduk. Her adımda birlikteliğimizin pekişmesi ve sürdürülebilir olmasına gayret gösterdik. Bizler burada bir kurumun temsilcisi olmaktan ziyade Bodrum’da 30 bin insanı temsil eder durumdayız. Bu bağlamda bu insanların her birinin sorumluğunu taşıyarak hizmet ediyoruz. Sağlık anlaşmalarımız devam edecektir. Bu ne bir ilk ne de son olacaktır. Hizmet için birleşmeliyiz. Taleplerimizi ve sorunlarımızı daha yüksek sesle dile getirmeliyiz. Yine buradan bir kez daha ifade ediyor ve çağrıda bulunuyorum. Bizler Van halkının temsilcileri olarak birlikteliği önemsiyoruz. Gelin birlik olup halkımız için projeler üretelim, çocuklarımızın yarınlarına ışık olalım. Konuşma zamanı değil, icraat zamanı. " dedi.

Üye Girişi
Popüler Videolar
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.421,11 32,5404 34,8601 10.081,68