WEB SİTEMİZ YAYINDA

Bodrum Vanlılar Derneği'nin  www.bodrumvanlilardernegi.com web sitesi artık yayında!

Yönetim kadrosuyla hizmet hedefine kenetlenen derneğimiz, web sitesini de açarak hemşerilerimizle sıcak ve kesintisiz bir iletişim sürecini de başlatmış oldu.  Derneğimiz, çağın gereksinimlerine uygun bir web sitesiyle hizmet verecek artık. Güncel haberleri, derneğimizin etkinlikleri ve projeleri web sitemiz üzerinden takip edebilir, derneğimize bir tıkla ulaşabilirsiniz. Tüm cihazlardan ve tarayıcılardan en iyi şekilde görüntülenebilecek olan web sitemiz bugün itibariyle yayına girdi.

Değerli hemşehrilerimiz, amaçlarımızdan biri ise Van'ı Bodrum'da yaşamak ve yaşatmaktır.  Sorunlar birlik ve beraberlik içinde çözülür. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece çözemeyeceğimiz sorun aşamayacağımız engel yoktur. Hemşehri sevdalısı bir yönetim olarak Bodrum'da yaşayan tüm hemşehrilerimiz için güzel ve faydalı işler yapmaya çalışıyoruz. Aldığımız bu bayrağı daha yükseğe taşımak için azami gayreti göstereceğiz.

Biz bu günlere kolay gelmedik. Yüreğimiz hizmet aşkı için atarken bu gerçekliği asla ve asla unutmayacağız. Bu bağlamda her gün bir adım önde olmak için çalışacağız.  Bu derneğin kurulmasında emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutlarız ve kendilerine teşekkürü borç biliriz...