Yeşil Sol Parti Milletvekilli Adayı Derneği Ziyaret Etti

YeÅŸiller ve Sol Gelecek Partisi MuÄŸla Milletvekilli Adayı Hasan Yıldırım Bodrum Vanlılar DerneÄŸini ziyaret etti. Yıldırım’a HDP ilçe yöneticiler ve HDK yöneticileri de eÅŸlik etti.

DerneÄŸin GündoÄŸan Mahallesi’nde bulunan lokalinde gerçekleÅŸen ziyarette Bodrum Vanlılar DerneÄŸi Yönetimi hazır bulundu. Dernek Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ä°shak Kalkanlı, ziyarette derneÄŸin beklentilerini, projelerini aktardı.

Ziyarette konuÅŸan YeÅŸiller ve Sol Gelecek Partisi MuÄŸla Milletvekilli Adayı Hasan Yıldırım, ziyareti oy istemek için deÄŸil  toplumsal beklentilere cevap olacak bir süreci birlikte yürütmek adına yaptıklarını söyledi. Yıldırım, “Bugün burada esas olan sizin beklentileriniz, fikirleriniz ve sorunlara olan çözüm önerilerinizdir. Biz parti olarak demokrasiyi savunuyor ve toplumsal uzlaşıyı önemsiyoruz. Birlikte yeni bir süreci baÅŸlatıyoruz. Seçimlerden öte yeni yaÅŸamı ve baÅŸka bir yaÅŸamın mümkün olduÄŸunu ısrarla söylüyoruz. Bu baÄŸlamda birlikte güçlüyüz ve kazanacağız”  ifadelerini kullandı.

Ziyaret karşılıklı fikir alış-verişi ile son buldu.

Ãœye GiriÅŸi